Rentalcars.com

10 % rabatt på leiebil

Faste rabatter med Ikano Visa

Med Ikano Visa trenger du ikke be om rabatt når du handler - du har alltid faste rabatter i kortet ditt. 1 % rabatt på bensinstasjoner og mat- og dagligvarer, 2 % rabatt på Shell-stasjoner i Norge og 10 % på leiebil fra rentalcars.com.  Alt du trenger å gjøre for å få rabatten er å betale med ditt Ikano Visa kort. Full uttelling forutsetter at du betaler fakturaen innen forfall. 

Rabatten gjelder per kjøp og vil fremkomme på Min Side. Maks rabatt per kalenderår er 5 000 kr.

1 % rabatt på bensinstasjoner


Med Ikano Visa får du 1 % fast rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner tilknyttet Visa. Dette gjelder både i Norge og i utlandet.

1 % rabatt på mat- og dagligvarer

Som Ikano Visa kunde får du 1 % fast rabatt på alt du handler i mat- og dagligvarebutikker tilknyttet Visa. Dette gjelder både i Norge og i utlandet.

2 % rabatt på Shell-stasjoner

Du får 2 % fast rabatt på alt du handler på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa. Rabatten gjelder for alt, enten det er drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.

☆ For ordens skyld vil vi opplyse om at man ikke kan kombinere den faste bensinstasjonrabatten på 1 % med rabatten hos Shell.

10 % rabatt på leiebil på rentalcars.com

Med Ikano Visa får du alltid 10 % rabatt når du leier bil på rentalcars.com.

Når du leier bil fra rentalcars.com får du alltid sikre og velutstyrte biler av høyeste kvalitet. Rentalcars.com tilbyr bilutleie i over 180 land og er en av verdens ledende bilutleiemeglere.