1 % rabatt på bensinstasjoner

Som Ikano Visa kunde får du 1 % fast rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner tilknyttet Visa, både i Norge og i utlandet.

Om rabatten

Vårt rabattprogram baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur. Under finner du liste over alle brukerstedsgruppene (MCC-Merchant Category Code) som inngår i bransjene vi har definert som bensinstasjoner. Det er basert på disse bransjekodene at Ikano Visa foretar rabattberegningene.

Brukerstedsgrupper - Bensinstasjoner MCC
Bensinstasjoner 5541
Bensinpumpe med PIN-kode 5542
Petroleum and petroleum products
5172
UK Bensinstasjon 52

Rabatten gis på samtlige bensinstasjoner som er tilknyttet Visa – i Norge og utlandet. JET-stasjonene er ikke tilknyttet Visa og her får du derfor ikke brukt ditt Ikano Visa. Marinaer og andre steder som selger drivstoff, kan selv velge om de ønsker å registrere seg under koden for bensinstasjon eller under eksempelvis kode for "marinas, service & supply" (kode 4468). Velger stedet sistnevnte kode, får du ikke "bensinstasjonrabatt". 

Når et brukersted registreres i Visa systemet, velges en kode som best mulig definerer bransjen brukerstedet opererer i. Dessverre er det slik at noen få brukersteder registreres med en kode, som for oss eller for deg som Ikano Visa kunde, virker "feil" basert på produktet som brukerstedet selger. Vi har dessverre ikke mulighet til å kontrollere dette og kan derfor ikke gi rabatt ved denne type hendelser.

PS! Det er viktig å presisere at ikke alle butikker aksepterer Visa-kredittkort i sine terminaler. Dette kan variere fra butikk til butikk.

Rabattene vil fremkomme pr. transaksjon og kan følges kontinuerlig på Min Side. Du vil også få en oversikt på fakturaen som sendes ut hver måned. Rabatten er en del av Ikano Visa sitt rabattprogram og ligger derfor innenfor den totale rabattgrensen på 5 000 kr per kalenderår.