1 % rabatt på mat- og dagligvarer

Som Ikano Visa kunde får du 1 % fast rabatt på alt du kjøper på alle mat- og dagligvarebutikker tilknyttet Visa. Dette gjelder i Norge og i utlandet.

Om rabatten

Vårt rabattprogram baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur. Under finner du liste over alle brukerstedsgruppene (MCC-Merchant Category Code) som inngår i bransjen vi har definert som mat- og dagligvarer. Det er basert på disse bransjekodene at Ikano Visa foretar rabattberegningene.

Brukerstedsgrupper Mat- og dagligvarer MCC
Diverse matvarebutikker 5499
Supermarked og kjøpmann 5411
UK Supermarked 9751

Når et brukersted registreres i Visa systemet, velges en kode som best mulig definerer bransjen brukerstedet opererer i. Dessverre er det slik at noen få brukersteder registreres med en kode, som for oss eller for deg som Ikano Visa kunde, virker "feil" basert på produktet som brukerstedet selger. Vi har dessverre ikke mulighet til å kontrollere dette og kan derfor ikke gi rabatt ved denne type hendelser.

PS! Det er viktig å presisere at ikke alle butikker aksepterer Visa-kredittkort i sine terminaler. Dette kan variere fra butikk til butikk.

Rabattene vil fremkomme pr. transaksjon og kan følges kontinuerlig på Min Side. Du vil også få en oversikt på fakturaen som sendes ut hver måned. Rabatten er en del av Ikano Visa sitt rabattprogram og ligger derfor innenfor den totale rabattgrensen på 5 000 kr per kalenderår.